150614

Wrong place. Wrong time.

Belakangan selalu merasa kalo apa yang selama ini udah gue lakukan untuk diri sendiri, beserta keputusan-keputusannya, semuanya salah. Dan semuanya berakibat ke “wrong place, wrong time” feeling yang belakangan ini sering gue rasain. I’m 26. And I’m nowhere near my goal when I graduated from high school almost a decade ago.

Gue selalu yakin dan mantap tiap ambil keputusan. In long terms biasanya itu gak bikin gue merenung kalo itu salah. Tapi years later, gue merasa kalo sebenarnya sekitar 98 dari 100 keputusan dan jalan yang gue ambil bertahun-tahun lalu salah adanya.

I’m starting late. I have no problem with that. But I think I’m way far behind.

And with my condition right now, with the result of what I’ve taken and done over the past years, I don’t know how to make it up.

Advertisements

Author: Allison Nakamura

Tannya Aditya. Also known as Allison Nakamura of @DBSKCassIndo. Editor by weekdays, blogger on weekend. Quiescent misanthropist and sugoi motherfucker. 東方神起ファン. http://tohosync.flavors.me/

Comment?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s